Στον «αστερισμό» του Σφιντέρσκι!

Από inpaok.com : Ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι έτοιμος να εξαργυρώσει την παραγωγική σεζόν που είχε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού βρίσκεται στις αρχικές κλήσεις του Πάουλο Σόουζα για την αποστολή του επερχόμενου Euro και έχει πιθανότητες να βρίσκεται και στην τελική 23αδα (ο Πορτογάλος τεχνικός θα «κόψει» μόλις τρεις ποδοσφαιριστές).
Πηγή: inpaok.com
Στον «αστερισμό» του Σφιντέρσκι!

Με αφορμή την κλήση του στην Εθνική οι Πολωνοί εστιάζουν για ακόμα μια φορά στον στράικερ του Δικεφάλου, με τον παλαίμαχο αμυντικό της Εθνικής Πολωνίας, Βλάντισλαβ Ζμούντ να λέει για την κλήση του:

«Νέος προπονητής, διαφορετική οπτική. Όπως φαίνεται, ο Σφιντέρσκι ταιριάζει στο πλάνο του Σόουζα. Έπαιξε σε δύο παιχνίδια, τον είδε στην προπόνηση και, πάνω απ’ όλα, παίζει στον ΠΑΟΚ Κλήθηκε στην προκατακρτική λίστα για το EURO, και θα δούμε αν θα παίξει. Δεν υπάρχει χώρος για ενστάσεις. Αυτός ο προπονητής που επιλέγει κάθε φορά, το κάνει με βάση όσα παρατηρεί και πρέπει να αποδέχεσαι τις επιλογές του».

Μάλιστα στο κείμενο ο συντάκτης υπογραμμίζει πως η κλήση του μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη αλλά έχει την εξήγηση της, μιας και ο «Κάρολ Σφιντέρσκι έκανε σεζόν καριέρας με τον ΠΑΟΚ, με 11 γκολ και 8 ασίστ», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...