ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης Νάουσας

Από acpaok.gr: Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τρίτη 18 Μαΐου και ώρα 18:00 στο Σπίτι του Χάντμπολ, τον Ζαφειράκη Νάουσας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης Νάουσας

Ο Δικέφαλος, μετά την επική πρόκριση στην παράταση επί της Bianco Monte Δράμας και την ολοκλήρωση της Α' Φάσης του πρωταθλήματος όντας αήττητος, συνεχίζει να πετυχαίνει βήμα-βήμα τους στόχους τους οποίους είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς.

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» θέλουν να επικυρώσουν το «εισιτήριο» τους για το F4 της Κοζάνης, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζονται για τις δυνατές μάχες των Play-Off της Handball Premier.

Απέναντι τους, ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος πήρε την δυνατή πρώτη «γεύση» από την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ανδρικού χάντμπολ, όντας νεοφώτιστος στην Handball Premier. Οι Ναουσιώτες έκλεισαν την χρονιά με ήττα, μαχόμενοι κόντρα στην Bianco Monte Δράμα με 28-29.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε τον Ζαφειράκη Νάουσας, σ' ένα παιχνίδι που τα λάθη δεν συγχωρούνται. Πρέπει να φανούμε ουσιαστικοί και συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά, ώστε να πραγματοποιηθεί ο στόχο μας και να βρεθούμε στο Final-4. Τέλος, θα παίξουμε για τον αρχηγό μας, Τόλη Παλάσκα, ο οποίος τραυματίστηκε και θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά».

Διαβάστε ακόμη...