Ούτε τους μισούς βαθμούς με όσους έμειναν εκτός Ευρώπης

Aπό paok24.com: Η χρονιά στη Superleague Interwetten ολοκληρώθηκε χθες με την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης. Μπορεί ο Δικέφαλος να κατέκτησε τη δεύτερη θέση αλλά η αλήθεια είναι πως έμεινε εξ' αρχής πολύ πίσω από το βασικό του στόχο, που ήταν η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Ούτε τους μισούς βαθμούς με όσους έμειναν εκτός Ευρώπης

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στους 5 πρώτους στα Play off ήταν αισθητά καλύτερη με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να παίρνει αρκετές νίκες και να παρουσιάζει πολύ πιο σοβαρό κι έτοιμο πρόσωπο. Ωστόσο υπήρξαν κάποιες παθογένειες που δεν μπόρεσε να αλλάξει. Σε συνολικά οκτώ αναμετρήσεις κόντρα στον 6ο Αστέρας Τρίπολης και τον 5ο Παναθηναϊκό και με έπαθλο 24 βαθμούς οι ασπρόμαυροι κατέκτησαν μόλις 8. Το 1/3 δηλαδή της απόλυτης συγκομιδής.

Μάλιστα το παράδοξο είναι πως ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με νίκη απέναντι και στους δυο με 2-0 και 2-1 αντίστοιχα στο γήπεδο της Τούμπας. Ωστόσο στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια μάζεψε μόλις έναν βαθμό με την ισοπαλία στο Θ. Κολοκοτρώνης στο μίνι πρωτάθλημα. Το ακόμη πιο παράδοξο είναι πως σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια ο Δικέφαλος δεν ήταν κατώτερος του αντιπάλου του κάτι που θέτει θέμα αποτελεσματικότητας. Αυτός είναι ένας παράγοντας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε μεγάλο μέρος στη φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...