Λοβ: «Χωρίς λόγια... ξανά!» (vid)

Από sdna.gr: Ο Ζερμέιν Λοβ στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ έπεσε... θύμα διαιτητικού λάθους για δεύτερη φορά, στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο, κάτι που σχολίασε και ο ίδιος μέσω μιας δημοσίευσης, φανερά απογοητευμένος.
Πηγή: sdna.gr
Λοβ: «Χωρίς λόγια... ξανά!» (vid)

Ο Ζερμέιν Λοβ ήταν ο παίκτης του ΠΑΟΚ που πρωταγωνίστησε στη φάση του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ, έφυγε στον αιφνιδιασμό βρέθηκε «φάτσα» με το καλάθι και τότε ο Μέικον έκοψε αντικανονικά, αφού η μπάλα είχε προηγουμένως ακουμπήσει στο ταμπλό.

Ο διαιτητής Κορομηλάς δεν μέτρησε το καλάθι θεωρώντας πως υπήρχε καθαρό κόψιμο του Μέικον και όντας σίγουρος δεν πήγε ούτε στο instant replay.

O Λοβ δεν γίνεται πρώτη φορά... θύμα διαιτητικού λάθους, καθώς πριν από μερικούς μήνες στο ίδιο γήπεδο και πάλι με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο διαιτητής Καρακατσούνης δεν είχε δει το φάουλ του Ζήση πάνω στον Αμερικανό, μια φάση για την οποία ο ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει σε ένσταση και τελικώς είχε δικαιωθεί.

Ο Λοβ μέσω δημοσίευσης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολίασε: «Χωρίς σχόλια... ξανά!», ποστάροντας παράλληλα και το βίντεο της επίμαχης φάσης.

Διαβάστε ακόμη...