Φινάλε στην Τούμπα με το μυαλό στον τελικό

Από thessports.gr:Μία... υποχρέωση έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό.
Πηγή: thessports.gr
Φινάλε στην Τούμπα με το μυαλό στον τελικό

Ο Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 4 ).

Ο Πάμπλο Γκαρσία σκοπεύει να δώσει ξανά ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ή σε παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου. Ο Ουρουγουανός προπονητής, μάλιστα, φέρεται διατεθειμένος να προφυλάξει τους Βιεϊρίνια και Ίνγκασον ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λουίς Φερνάντεθ και Ιγκλέσιας, οι Μπόρχα Φερνάντεθ και Ριέρα που δεν υπολογίζονται και οι Μπαράλες, Μουνάφο, Κρέσπι για λόγους ξεκούρασης.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, με στόπερ τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Κρέσπο και φουλ μπακ τους Περέιρα και Λύρατζη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Τσιγγάρας. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Τζόλης, Μουργκ και Κρμέντσικ.

Ο Αστέρας Τρίπολης, από τη μεριά του, θα ξεκινήσει με 4-2-3-1. Ο Τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους Κώτσιρα, Χριστόπουλο, Σουάρεθ και Αλβάρες. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μπελόκ και Βαλιέντε, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Γκόμες. Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν οι Αλί Μπαμπά και Σίτο, με τον Τζίμα μοναδικό προωθημένο

.Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τζοβάρας, με βοηθούς τους κ.κ. Νικολακάκη, Κούλα και τέταρτο τον κ. Κοτσάνη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Σκουλάς και Χριστάκογλου.

Διαβάστε ακόμη...