«Σίφουνας» η εντυπωσιακή Άρτεμις Αναστασίου στη Κεφαλονιά!

Από acpaok.gr: Στο μίτινγκ «Βεργώτεια» το οποίο διεξάγεται στην Κεφαλονιά, αγωνίστηκε η αθλήτρια του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, Άρτεμις Αναστασίου, έχοντας εξαιρετική παρουσία.
Πηγή: acpaok.gr
«Σίφουνας» η εντυπωσιακή Άρτεμις Αναστασίου στη Κεφαλονιά!

Η ταλαντούχα σπρίντερ του ΠΑΟΚ, έφυγε σαν «σίφουνας» στα 100μ., κάνοντας 11,75", χρόνος ρεκόρ για την ίδια, ενώ κατέλαβε την πρώτη θέση στα 200μ. κάνοντας 23.75", χρόνος επίσης ο οποίος αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

Οι χρόνοι και στα δύο αγωνίσματα αποτελούν όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 της Νορβηγίας, πράγμα που είναι πολύ σοβαρή επιτυχία την παρούσα φάση.

Για τις επιδόσεις της, η Άρτεμις Αναστασίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μετά από τρία χρόνια τραυματισμών κατάφερα να επανέλθω σε κανονικούς ρυθμούς, και να πιάσω όριο και στα δύο αγωνίσματα. Για αυτή την επιστροφή και την επιτυχία ευθύνεται ο προπονητής μου, Γιώργος Πομάσκι, τον οποίο αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Επίσης ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ και ειδικά την έφορο του τμήματος, Τάνια Κεραμυδά, η οποία από την πρώτη μέρα πιστεύει τόσο πολύ σε εμένα και μου το μεταδίδει. Όλα αυτά μου δίνουν τη δύναμη να θέλω να διεκδικήσω μία πολύ καλή παρουσία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!».

Συγχαρητήρια Άρτεμις! Συνέχισε δυνατά!

Διαβάστε ακόμη...