Πρέπει να τα δώσουμε όλα…

Από esake.gr: Πρώτος γύρος πλέι-οφ, Παιχνίδι 3ο, Απέναντι στην ΑΕΚ (16/5/2021)
Πηγή: esake.gr
Πρέπει να τα δώσουμε όλα…

Η σεζόν φτάνει σε ένα παιχνίδι όπου κρίνονται όλα. Έναν τελικό! Κερδίζουμε και προκρινόμαστε στα ημιτελικά για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Χάνουμε και πάμε σπίτι μας.

Αυτή είναι η στιγμή για την οποία δουλεύουμε όλη τη χρονιά. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο, εάν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να έχουμε τον έλεγχο στα αμυντικά ριμπάουντ και όπως πάντα, πρέπει να βάλουμε εκείνα τα σουτ που θα τους δημιουργήσουν πίεση στην επίθεσή τους. Αυτά είναι τα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πως παίζει ο κάθε ένας παίκτης ξεχωριστά. Συνεπώς αυτό που θα μετρήσει είναι ποιος θα είναι σε καλύτερη μέρα και θα εκτελέσει καλύτερα, αλλά και ποιος θα είναι περισσότερο έτοιμος ψυχολογικά και στα 40 λεπτά του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να δείτε.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο μας παιχνίδι ή το τελευταίο #BeechBlog της σεζόν. Οπότε, ξέρετε τη συμφωνία μας, θα τα πούμε στο επόμενο...

Διαβάστε ακόμη...