Παιχνίδι διαχείρισης

Από paok24.com:Όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έτσι και στο αυριανό θα υπάρξει ειδική διαχείριση από τον Πάμπλο Γκαρσία ενόψει και του μεγάλου τελικού της ερχόμενης εβδομάδας.
Πηγή: paok24.com
Παιχνίδι διαχείρισης

Στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων είδαν την αναγκαστική αλλαγή του Παπασταθόπουλου στο παιχνίδι της Τετάρτης κι όπως είναι λογικό ουδείς θα ήθελε κάτι ανάλογο να συμβεί.

Κόντρα στους ερυθρόλευκους υπήρχε ένας προγραμματισμός όσον αφορά το ποιοι θ' αγωνιστούν και για πόσο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα οι Λύρατζης και Μιχάι αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο, ο Μιχαηλίδης 70 λεπτά ενώ ο Κρέσπο μπήκε σαν αλλαγή για 20 λεπτά. Ο χρόνος που δόθηκε στον καθένα ήταν βάση προγραμματισμού από τον Ουρουγουανό τεχνικό. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει κι αύριο.

Παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ρυθμό αναμένεται να ξεκινήσουν ακόμη και βασικοί με σκοπό να είναι ετοιμοπόλεμοι για τον τελικό. Άλλοι παίκτες της ομάδας οι οποίοι "έχουν τραβήξει το κουπί" υπάρχει η πρόθεση να πάρουν ανάσες καθώς δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Αντίθετα ποδοσφαιριστές που δεν είναι 100% έτοιμοι δεν υπάρχει περίπτωση ν' αγωνιστούν καθώς δεν υπάρχει λόγος για να ρισκάρουν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης οι Σίντζι Καγκάβα και Ομάρ Ελ Καντουρί μπήκαν κανονικά στις προπονήσεις, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη...