Πανέτοιμος για την Β ομάδα ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com:Όπως έγινε γνωστό από την Παρασκευή (14/5) μια ακόμα πρόταση του ΠΑΟΚ με το βλέμμα στο μέλλον συζητείται σοβαρά από την Super League, και αυτή δεν είναι άλλη από την δημιουργία Β' ομάδων που θα αγωνίζονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: inpaok.com:
Πανέτοιμος για την Β ομάδα ο ΠΑΟΚ!

Στη Λίγκα έχει συσταθεί ήδη working group με τη συμμετοχή και του Δικεφάλου ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια έχει εκφράσει ανοικτά την άποψη για την αναγκαιότητα και τα οφέλη που μπορεί να φέρει μια τέτοια κίνηση.

Μπορεί να έχει γίνει κάποια πρόοδος, ωστόσο τα βήματα που πρέπει να γίνουν ούτως ώστε να πάρει σάρκα και οστά αυτή η ιδέα δεν είναι λίγα, αφού αφού πρέπει πρώτα οριστικοποιηθεί η πρόταση των ομάδων της Λίγκας, και στη συνέχεια να ακολουθήσουν συνομιλίες με ΓΓΑ, ΕΠΟ και Super League 2.

Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» θεωρούν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα τους «λύσει» τα χέρια. Άλλωστε οι «ασπρόμαυρες» ακαδημίες είναι γεμάτες ταλέντα τα οποία, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, δεν μπορούν να ενταχθούν μαζικά στην πρώτη ομάδα. Έτσι όλα τα χρόνια αναζητούνται ομάδες για να παραχωρηθούν δανεικοί οι ποδοσφαιριστές, σε συνθήκες που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ελέγξει, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να μπουν εμπόδια στην περαιτέρω εξέλιξη των ταλαντούχων παικτών του.

Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα έχουν κάνει εδώ και χρόνια βήματα προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι σε περίπτωση που το πρότζεκτ της συμμετοχής των Β' ομάδων μέχρι την δεύτερη Εθνική κατηγορία τεθεί σε φάση υλοποίησης.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Δικεφάλου, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος αλλά και οι εκάστοτε τεχνικοί διευθυντές της «μεγάλης» ομάδας έχουν συζητήσει εκτενώς κατά το παρελθόν για τα δεδομένα της δημιουργίας μιας ομάδας.

Μάλιστα στο «τραπέζι» έχει πέσει ήδη και το πως θα στελεχωθεί το τεχνικό τιμ της ομάδας (προπονητής, συνεργάτες) σε περίπτωση που όλα πάνε κατ' ευχήν, και ήδη υπάρχουν κάποιες πιθανές λύσεις, ούτως ώστε να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται το συγκεκριμένο ζήτημα.

Με λίγα λόγια στον ΠΑΟΚ είναι απόλυτα έτοιμοι να τρέξουν το πρότζεκτ της δημιουργίας Β' ομάδας, όποτε και αν τους ζητηθεί.

Διαβάστε ακόμη...