Στον τελικό με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία

Από paok24.com: Με το μυαλό στον τελικό της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αύριο στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Πάμπλο Γκαρσία σκέφτεται να δώσει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και να προφυλάξει όσους αντιμετωπίζουν τυχόν θέματα τραυματισμού.
Πηγή: paok24.com
Στον τελικό με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία

Από την πλευρά τους οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε μαρκαρίσματα. Είτε σε αυτά που κάνουν είτε σε αυτά που δέχονται καθώς δεν υπάρχουν τα περιθώρια κι η πολυτέλεια για απουσίες. Με την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης το παιχνίδι δεν έχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον και μοναδικός στόχος είναι μια καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με νίκη για να πάει η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον τελικό. Δεν αποκλείεται να δούμε μια ενδεκάδα παρόμοια με αυτή που κατέβηκε με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Μπορεί η εικόνα του ΠΑΟΚ να μην ήταν η καλύτερη δυνατή όλη τη χρονιά αλλά έστω και την ύστατη στιγμή έκανε αυτά που μπορούσε, εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική του και μέσω κάποιων αλλαγών του Πάμπλο Γκαρσία εξασφάλισε τη 2η θέση κι έφτασε στον τελικό του κυπέλλου. Πλέον είναι στο χέρι των ασπρόμαυρων να τελειώσουν με ωραίο τρόπο μια περίεργη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...