Το επικρατέστερο σενάριο και το plan b

Από paok24.com: Την ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή της στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Αστ. Τρίπολης και στον τελικό κυπέλλου που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό, οι επιτελείς του τμήματος έχουν βάλει επί τάπητος το σχεδιασμό σχετικά με την προετοιμασία του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Το επικρατέστερο σενάριο και το plan b

Με την ευρωπαϊκή «περιπέτεια» των «ασπρόμαυρων» στο νεοσύστατο Europa Conference League να ξεκινάει στις 22 Ιουλίου, υπολογίζεται ότι το πρώτο... ραντεβού του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν θα προγραμματιστεί για τις 2ο Ιουνίου.

Ο Δικέφαλος θέλει φέτος να... επιστρέψει στις προετοιμασίες στο εξωτερικό και γι' αυτό το λόγο ο Χρήστος Καρυπίδης πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε στην Ολλανδία για να τσεκάρει υποψήφια προπονητικά κέντρα που θα μπορούσαν να φιλοξενούσαν τον ΠΑΟΚ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι «ασπρόμαυροι» να επιλέξουν και πάλι το Όστεμπεργκ της Ολλανδίας επιστρέφοντας σε... γνώριμα λημέρια, μιας και το συγκεκριμένο μέρος τους έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν.

Στο «τραπέζι» πάντως βρίσκεται και το Plan b, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να εξετάζουν και την περίπτωση της Αυστρίας, μετά από πολλά χρόνια που έχουν περάσει από την παρουσία του Δικεφάλου στη συγκεκριμένη χώρα για την προετοιμασία του.

Διαβάστε ακόμη...