Τσόλακ: “Δουλεύω σκληρά και θα έρθουν τα γκολ”

Από paok24.com: Παρά το γεγονός ότι στο ξεκίνημα πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν με διθυραμβικά σχόλια γι΄αυτόν, ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο αλλά αυτή τη φορά, τα σχόλια δεν είναι το ίδιο καλά.
Πηγή: paok24.com
Τσόλακ: “Δουλεύω σκληρά και θα έρθουν τα γκολ”

Ο Κροάτης επιθετικός μετράει μόλις ένα γκολ σε 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Σουηδίας κι ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους του ασκούν έντονη κριτική.

"Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά για την ομάδα και ξέρω ότι θα έρθουν τα γκολ. Στο παιχνίδι με την ΑΙΚ είχα δύο καλές ευκαιρίες. Στην πρώτη ο τερματοφύλακας κατάφερε να διώξει, αλλά με λίγη τύχη θα έμπαινε μέσα η μπάλα κι η δεύτερη ευκαιρία ήταν ακόμη καλύτερη. Αυτά τα γκολ συνήθως μπαίνουν, αλλά έδιωξε και πάλι", ανέφερε αρχικά ο Τσόλακ, για να συνεχίσει:

"Είμαι ένας άνθρωπος που έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του. Τώρα έχω ένα γκολ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Μπορεί να σκοράρεις 2-3 γκολ σε ένα παιχνίδι και μετά όλα μοιάζουν διαφορετικά. Δουλεύω σκληρά. Έτσι παίζω. θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου και πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα".

Διαβάστε ακόμη...