Έχτισε «σερί» ο Πασχαλάκης

Μπορεί κατά την κανονική διάρκεια της σεζόν τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αλλάξαν αρκετές φορές κάτοχο, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι της και τα Play Off ο Πάμπλο Γκαρσία βρήκε την «σταθερά» του κάτω από τα δοκάρια στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.
Πηγή: thessports.gr
Έχτισε «σερί» ο Πασχαλάκης

Ο Έλληνας πορτιέρο είναι αρκετά σταθερός στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και με εξαίρεση ίσως το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα.

Μάλιστα, σε συνδυασμό και με την αλλαγή συστήματος και την εφαρμογή του 3-4-2-1, ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που ο Δικέφαλος κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τέσσερα από τα εννέα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος, καταγράφοντας σημαντικές επεμβάσεις. Στο μεσοδιάστημα ήταν ο βασικός πορτιέρο και στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την ΑΕΚ για να κλείσει τη θέση του στον τελικό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κανονική διάρκεια της σεζόν κατέγραψε μια λιγότερη (8) συμμετοχή με μόλις δύο ανέπαφες εστίες την ώρα που στα Play Off ήδη βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της διαδικασίας σε λεπτά συμμετοχής.

Πιο συγκεκριμένα, Πασχαλάκης, Διούδης, Κουέστα και Σβάρνας είναι οι μοναδικοί τέσσερις ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων που δεν έχουν χάσει λεπτό από τα εννέα αυτά παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...