Μαχλάς: «Διψασμένος για το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

  Από inpaok.com:Για το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αλλά και τον επερχόμενο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο Νίκος Μαχλάς, υπογραμμίζοντας ότι αν εμφανιστεί ο καλός Δικέφαλος στο ΟΑΚΑ , τότε θα κατακτήσει και το Κύπελλο, καθώς είναι «διψασμένος».
Πηγή: inpaok.com:
Μαχλάς: «Διψασμένος για το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Για το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ:

«Ουσιαστικά στο πρώτο 20λεπτο έδειξε ο ΠΑΟΚ κάποια πράγματα μετά ισορρόπησε ο Ολυμπιακός. Μου έδωσε την εντύπωση ότι έκαναν αγγαρεία».

Αν κράτησαν οι ομάδες κάποια κρυφά χαρτιά για τον τελικό:

«Σίγουρα οι δύο ομάδες δε θέλουν να ανοίξουν όλα τα χαρτιά τους. Τον Ολυμπιακό τον ξέρουμε, ο ΠΑΟΚ έχει κρυφά χαρτιά. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ αδικεί τον εαυτό του, έχει καλούς παίκτες. Πολλές απορούσα με τη διακύμανση της απόδοσης του. Σε κάποια παιχνίδια λες τι ομάδα είναι αυτή και σε αλλά σε κάνει να απορείς. Γι αυτό πήρε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, επειδή ήταν σταθερός. Εύχομαι να εμφανιστεί ο καλός ΠΑΟΚ στον τελικό. Και αν εμφανιστεί θα το πάρει γιατί είναι διψασμένος. Το κλείσιμο της σεζόν με ένα τρόπαιο είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει με άλλη ψυχολογία τη νέα σεζόν».

Για τους Σφιντέρσκι, Κρμεντσικ και ποιον θα επιλέξει ο Γκαρσία στον τελικό:

«Είναι δύσκολο. Είναι ανάλογα με το σύστημα που ακολουθεί. Αν παίξει με 2 φορ είναι καλύτερα. Ένας τελικός χρειάζεται υπομονή. Δεν πας φουλ το σκέφτεσαι θέλει σχέδιο και υπομονή. Ο αντίπαλος είναι πρωταθλητής και έκανε και εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Είναι οι 2 καλύτερες ομάδες».

Για τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου:

«Με την εμπειρία του είναι αρχηγός μέσα στο γήπεδο. Θα είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ αν δεν παίξει στον τελικό».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Οι φίλοι του ΠΑΟΚ πολλές φορές γκρινιάζουν για τον εκάστοτε προπονητή και φτάνει αυτός να γίνεται μήλο της έριδος για άλλες ομάδες. Όπως ο Λουτσέσκου που πήγε στην Αλ Χιλάλ και ο Φερέιρα στην Παλμέιρας. Χρειάζεται χρόνο έχει αρχίσει να δείχνει καλά στοιχεία. Είναι άνθρωπος από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλει υπομονή από διοίκηση και κόσμο και μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...