Διάψευση Ρέμπε για «εμπλοκή» με Τζόλη!

Από sdna.gr : Σε δύσκολη θέση βρέθηκε εσχάτως ο Όλαφ Ρέμπε δεδομένου πως «κατηγορήθηκε» για εμπλοκή στην υπόθεση Τζόλη, γεγονός που επέφερε τη δημόσια διάψευσή του: «Δεν έχω πλέον καμία σχέση με μεταγραφές που αφορούν τον ΠΑΟΚ».
Πηγή: sdna.gr
Διάψευση Ρέμπε για «εμπλοκή» με Τζόλη!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Εδώ και αρκετό διάστημα, το όνομα του Χρήστου Τζόλη φιγουράρει σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια με βάση τη Γερμανία. Μάλιστα, τελευταία φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ, με τους Γερμανούς να υπογραμμίζουν πως το στυλ του ταιριάζει απόλυτα στα «πουλάρια», ωστόσο, τα οικονομικά δεδομένα ελέω πανδημίας περιπλέκουν την κατάσταση...

Η πληροφορία -ωστόσο- που έβαλε φωτιά στον Τύπο αφορούσε τον Ρέμπε δεδομένου πως ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου χρεώθηκε... εμπλοκή στη υπόθεση Τζόλη, υπό την έννοια πως βοηθάει τον φίλο και τεχνικό διευθυντή της Γκλάντμπαχ, Μαξ Έμπερλ, ούτως ώστε να αποκτήσουν τα «πουλάρια» το Wonderkid του ΠΑΟΚ.

Κάτι μη αποδεκτό από τους Γερμανούς δεδομένου πως εργάζεται για λογαριασμό άλλης ομάδας, ανήκει στη Νυρεμβέργη, και ως εκ τούτου «απαγορεύεται» να παρέχει βοήθεια σε ανταγωνιστές. Μάλιστα, χρειάστηκε και δημόσια διάψευση από πλευράς Ρέμπε για το ζήτημα, υπογραμμίζοντας:

«Δουλεύω αποκλειστικά ως αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης από τις αρχές Απριλίου και δεν έχω πλέον καμία σχέση με μεταγραφές που αφορούν τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...