«Ταιριάζει απόλυτα στην Γκλάντμπαχ ο Τζόλης αλλά... »

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, συνεχίζει να απασχολεί έντονα τα «πουλάρια», με τους Γερμανούς να υπογραμμίζουν πως το στυλ του ταιριάζει απόλυτα στην Γκλάντμπαχ, ωστόσο, τα οικονομικά δεδομένα ελέω πανδημίας περιπλέκουν την κατάσταση...
Πηγή: sdna.gr
«Ταιριάζει απόλυτα στην Γκλάντμπαχ ο Τζόλης αλλά... »


Οι «σειρήνες» από το εξωτερικό ηχούν δυνατά και το όνομα Τζόλης φαίνεται πως παραμένει σταθερά στην λίστα αρκετών ομάδων, με τους Γερμανούς να αναλύουν το προφίλ του 19χρονου, υπογραμμίζοντας πως το προφίλ του νεαρού Έλληνα παίκτη ταιριάζει στην Γκλάντμπαχ. Νέος, εξελίξιμος, γρήγορος και αποτελεσματικός, θα «κούμπωνε» απόλυτα στη γερμανική ομάδα.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, με την τιμή του Τζόλη να εκτιμάται στα 15 εκατ. ευρώ, θεωρείται αρκετά δύσκολο ο αθλητικός διευθυντής, Μαξ Έμπερλ, να δώσει αυτά τα χρήματα λόγω της πανδημίας που έχει πλήξει το ποδόσφαιρο. Και όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις προ ημερών δηλώσεις του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η Γκλάντμπαχ δεν σκοπεύει να «ανοιχτεί» στην αγορά λόγω οικονομικών απωλειών.

Με μια σημαντική υποσημείωση: Αν πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής και φέρει χρήματα στα ταμεία, ο Τζόλης θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για τη Μπορούσια προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως αντικαταστάτης του Τραορέ (σ.σ. λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι) ή ως μία καλή εναλλακτική λύση για τον Τουράμ.

Διαβάστε ακόμη...