«Ιδανική κατάληξη το Κύπελλο»

Η πολυτιμότερη παίκτρια του ΠΑΟΚ, στον τελικό του Κυπέλλου, μίλησε στο PAOK24 για το αποψινό παιχνίδι, για τη διατήρηση της ομάδας στην κορυφή, αλλά και για το πρωτάθλημα και τα πλέιοφ που ακολουθούν.
Πηγή: paok24.com
«Ιδανική κατάληξη το Κύπελλο»

«Είμαστε παρά πολύ χαρούμενες κι ικανοποιημένες με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ήταν βασικός μας στόχος. Παίξαμε γι αυτό, ήμασταν καλυτερες και το πήραμε. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα» είπε αρχικά, με αφορμή την επίτευξη του πρώτου στόχου της σεζόν για την ομάδα.

Όσο για το βραβείο της MVP που πήρε; «Είμαι διπλά χαρούμενη αλλά πρέπει να παραδεχθώ πως ήρθε μέσα από συλλογική προσπάθεια. Ο τίτλος αυτός ήταν μια ιδανική κατάληξη».

Για τα στοιχεία που έκριναν τον αποψινό τελικό, η Γκάτζιου ανέφερε: «Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο κι αλλάξαμε την άμυνα μας με αποτέλεσμα να μη δεχθούμε τόσο πολλά γκολ από μακρινή απόσταση. Αυτό μας έδωσε άνεση και στην επίθεση. Τρέξαμε περισσότερο και βρήκαμε εύκολα γκολ».

Η Γκάτζιου μίλησε και για τη διατήρηση αυτής της ομάδας, στην κορυφή και στους τίτλους… «Είναι δύσκολο το να μείνεις και θέλει μεγάλη προσπάθεια. Δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά. Ιδρώνουμε και παλευουμε. Μελετάμε τον κάθε αντίπαλο. Το κάθε παιχνίδι. Τα δίνουμε όλα στο γήπεδο».

Τέλος, όσον αφορά τα πλέι οφ και την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε: «Όπως είδαμε και στο Κύπελλο δε θα είναι εύκολη υπόθεση. Θα καθίσουμε να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω. Θέλουμε να είμαστε έτοιμες για να κατακτήσουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...