Στέφαν Σβαμπ: Εγγύηση κι αποτελεσματικότητα

Απο paok24.com: Γεμίζει την στατιστική του ο Αυστριακός και δίνει πολύτιμες λύσεις
Πηγή: paok24.com
Στέφαν Σβαμπ: Εγγύηση κι αποτελεσματικότητα

Ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Διανύει την πρώτη του σεζόν στα "ασπρόμαυρα" κι ήδη, έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του.

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει γεμίσει την στατιστική του φέτος κι έδειξε με το... καλημέρα ότι διαθέτει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, για να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός "μετακόμισε" από τη Ραπίντ Βιέννης στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας την πατρίδα του για μία νέα πρόκληση, όπως σημείωνε ο ίδιος το περασμένο καλοκαίρι. Κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα, το ίδιο συνέβη και με τον Πάμπλο Γκαρσία και συνεχώς, αποδεικνύει πως η επιλογή των "ασπρόμαυρων" ήταν απόλυτα σωστή.

Ο Σβαμπ, που θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη μετά την κίτρινη που αντίκρισε χθες από τον Κουλμπάκοφ, έχει φτάσει πλέον τις 46 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις πλέον, ενώ έχει σκοράρει 9 γκολ κι έχει δώσει και 8 ασίστ.

Επίδοση που προφανώς είναι πολύ θετική για αυτόν, στην πρώτη του σεζόν στην Τούμπα, με τον Αυστριακό να αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας και μία από τις σταθερές που έχουν... τραβήξει κουπί στα δύσκολα.

Διαβάστε ακόμη...