Κάκος: «Σωστό το πέναλτι του ΠΑΟΚ»

Aπό sdna.gr:Ο Τάσος Κάκος τόνισε στην εκπομπή «Total Football» στο OPEN, πως το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ ήταν σωστό, ενώ επισήμανε πως δεν δόθηκε ένα πέναλτι στον Παναθηναϊκό στον αγώνα με την ΑΕΚ σε ένα μαρκάρισμα του Γαλανόπουλου που δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής.
Πηγή: sdna.gr
Κάκος: «Σωστό το πέναλτι του ΠΑΟΚ»


Ο πρώην διεθνής διαιτητής είπε αρχικά για το ΠΑΟΚ-Άρης:

Για την φάση του Ουάρντα είπε: «Ο επιθετικός χάνει την ισορροπία του και αρχίζει να πέφτει, μετά έρχεται σε επαφή με τον τερματοφύλακα. Η πτώση δεν οφείλεται από την επαφή με τον τερματοφύλακα. Ο διαιτητής ήταν σωστός και δεν σφύριξε κάτι. Επίσης διέκρινε πως ο επιθετικός δεν προσπάθησε να τον ξεγελάσει για να τον τιμωρήσει με κάρτα. Ο διαιτητής έδειξε ποιότητα, γιατί ξεχώρισε και τις δύο περιπτώσεις, πως δεν υπάρχει παράβαση από τον τερματοφύλακα και πως ο επιθετικός δεν έκανε... θέατρο».

Για το πέναλτι του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι ξεκάθαρη περίπτωση, δυστυχώς ο διαιτητής δεν την αναγνώρισε στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Ο VAR ενημέρωσε τον διαιτητή πως έκανε λάθος και το διόρθωσε. Δεν είναι μόνο το πάτημα του αμυντικού στον επιθετικό αλλά και το πρώτο χτύπημα».

Για την φάση του Γκάμα είπε: «είναι κίτρινη κάρτα, δεν υπάρχει εχθρότητα στην φάση».

Διαβάστε ακόμη...