“Καθάρισε” και πάει στο Καραϊσκάκη

  Από paok24.com:ΑΟΚ έκανε πιο εύκολη τη ζωή του, μετά τη χθεσινή νίκη επί του Άρη.
Πηγή: paok24.com
“Καθάρισε” και πάει στο Καραϊσκάκη

Ήταν ανώτερος και πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο. Ο "Δικέφαλος" επικράτησε με 2-0 του Άρη, με τα γκολ των Στέφαν Σβαμπ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς κι άνοιξε ακόμη περισσότερο την "ψαλίδα".

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία άφησε στο -5 τον Άρη και τον "βύθισε" ακόμη περισσότερο, ωστόσο από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τετάρτη (19:30), για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ, με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες του να ξεκινούν ουσιαστικά αμέσως την προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι.

Η ομάδα θα βρεθεί σήμερα στο γήπεδο, για μία προπόνηση... δύο ταχυτήτων, με τον Ουρουγουανό να καταστρώνει τα πλάνα του και να έχει πλέον την ευκαιρία να φρεσκάρει την ομάδα του στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και να προφυλάξει παίκτες με φόντο τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

To σίγουρο είναι πως δε θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφαν Σβαμπ, μετά την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε χθες, ενώ μένει να φανεί και το τι ισχύει για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που έφυγε τραυματίας χθες από τον αγωνιστικό χώρο, με τους "ασπρόμαυρους" πάντως να είναι καθησυχαστικοί.

Διαβάστε ακόμη...