Επιβράβευση και φανέλα βασικού σε Ουάρντα, με 3-4-3 ο Άρης στην Τούμπα!

Aπό sdna.gr:ΠΑΟΚ vs Άρης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs, με τον Άκη Μάντζιο να επιστρατεύει το 3-4-3 στο γήπεδο της Τούμπας! Επιβράβευση και φανέλα βασικού από τον Γκαρσία σε Ουάρντα!
Πηγή: sdna.gr
Επιβράβευση και φανέλα βασικού σε Ουάρντα, με 3-4-3 ο Άρης στην Τούμπα!

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να πορεύεται σταθερά με το 3-4-3, επιλέγοντας κάτω από τα δοκάρια τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη με τριάδα στα στόπερ τους Μιχαηλίδη, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Σε ρόλο φουλ μπακ παραμένουν οι Ροντρίγκο - Μπάμπα με τους Σβαμπ - Αουγκούστο στα χαφ! Α.Ζίβκοβιτς και Ουάρντα στα άκρα της επίθεσης, με τον Σφιντέρσκι ως αιχμή του δόρατος...

O Άκης Μάντζιος επιλέγει να προσαρμόσει το αγωνιστικό του πλάνο πάνω στον ΠΑΟΚ, χρησιμοποιώντας 3-4-3 με όπλο την ταχύτητα στην επίθεση. Συγκεκριμένα, ο Άρης θα αγωνιστεί με κάτω από τα δοκάρια τον Κουέστα τους Ιωάννου, Μπεναλουάν και Ροζ στην άμυνα. Στη δεξιά πτέρυγα θα βρίσκεται ο Σούντγκρεν, με τον Γκάνεα να είναι αριστερά αντί του Σάκιτς. Ο Ματίγια θα αντικαταστήσει στο χώρο του κέντρου τον τραυματία Τζέγκο, έχοντας δίπλα του τον Σάσα. Αριστερά στην επίθεση θα βρίσκεται ο Γκάμα, με τον Γκαρσία από την αντίθετη. Στην κορυφή της επίθεσης οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν με τον ταχύτατο Σίλβα.

Διαβάστε ακόμη...