«Χορός» μεταγραφικών σεναρίων για Τζόλη: Στο κόλπο και η Μπράιτον

Από sdna.gr:Τα σενάρια για τον Χρήστο Τζόλη δίνουν και παίρνουν, με τον διεθνή Τύπο να εντάσσει στη λίστα των συλλόγων που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του winger του ΠΑΟΚ όλο και περισσότερες ομάδες.
Πηγή: sdna.gr
«Χορός» μεταγραφικών σεναρίων για Τζόλη: Στο κόλπο και η Μπράιτον

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν το πρώτο - κατά τη σειρά των δημοσιευμάτων - μεγάλο κλαμπ που έγινε γνωστό ότι ενδιαφέρεται για την αγορά του Χρήστου Τζόλη από τον ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, φαίνεται πως οι Βεστφαλοί στρέφουν το βλέμμα τους στον Μαντουέκε της PSV Αϊντχόφεν.

Βέβαια, η αλλαγή πλεύσης των Γερμανών δε σημαίνει ότι ο «χαμός» για το όνομα του 19χρονου Έλληνα winger δε συνεχίζεται, αφού το ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ για την περίπτωση του φαίνεται να διατηρείται ακμαίο, ενώ στο κόλπο μπήκε και η Φενέρμπαχτσέ πολύ πρόσφατα. Φυσικά, σχεδόν καθημερινά παραμένουν τα δημοσιεύματα που σχετίζουν τον Τζόλη με μετακίνηση στην Κλαμπ Μπριζ.

Εκτός αυτών, πάντως, ο Τούρκος δημοσιογράφος Εκρέμ Κονούρ, εντάσσει στη λίστα και τη Μπράιτον, μετά από πρόσφατο «χτύπημα» του στο Twitter, το οποίο «ριτουίταρε» το «Sportwitness».

Σε αυτό, αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ κοστολογεί τον Τζόλη στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σημειώνει ότι η Φενέρμπαχτσέ δεν έχει καταθέσει ακόμη κάποια πρόταση.

Διαβάστε ακόμη...