Η σημαία του ΠΑΟΚ στο κέντρο του Μόντρεαλ: Η Ακαδημία, το όραμα και η μεγάλη επένδυση

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ απλώνει τα φτερά του σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου και το φθινόπωρο η PAOK Montreal Soccer Academy φιλοδοξεί να εγκαινιάσει το δικό της προπονητικό κέντρο στην... καρδιά της πόλης του Μόντρεαλ στον Καναδά!
Πηγή: sdna.gr
Η σημαία του ΠΑΟΚ στο κέντρο του Μόντρεαλ: Η Ακαδημία, το όραμα και η μεγάλη επένδυση

Ένας ομογενής με τεράστια αγάπη στον ΠΑΟΚ, ο Παντελής Στεφανίδης, ίδρυσε στο Μόντρεαλ του Καναδά την Ακαδημία PAOK Montreal Soccer Academy, με την οποία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε και επίσημα συνεργασία.

Μάλιστα, το «δέσιμο» των δύο πλευρών έγινε ακόμη πιο ισχυρό το καλοκαίρι του 2020, με τον Αστέριο Θέμελη, παλαίμαχο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και κάτοχο διπλώματος UEFA Α, που έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας αλλά και στην Παλαιοχώρα της Κρήτης στη Γ' Εθνική, να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας.

Η PAOK Motreal Soccer Academy διπλασίασε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα παιδιά που ανήκουν στους κόλπους της, φτάνοντας σήμερα τις 100 εγγραφές και έχει ένα πολύ σπουδαίο όραμα: να φτιάξει προπονητικό κέντρο στην καρδιά του Μόντρεαλ, στο κεντρικό εμπορικό κέντρο της πόλης.

Η επένδυση θα κοστίσει στον Παντελή Στεφανίδη περί τις 500.000€ αρχικά, με τον Αστέριο Θέμελη να εξηγεί τις λεπτομέρειες μιλώντας στο ραδιοφωνικό «αέρα»  σταθμου της Θεσαλλονικης:

«Σήμερα πήραμε τα... κλειδιά σε κάτι που θα είναι πολύ πρωτοποριακό. Μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο ο ΠΑΟΚ έχει το δικό του σπίτι στο Μόντρεαλ. Ο οραματιστής αυτής της ιδέας, Παντελής Στεφανίδης, για να κάνει μία τέτοια επένδυση καταλαβαίνεται πόσο πολύ αγαπάει τον ΠΑΟΚ.

Θα είναι ένα κτίριο μεγάλο που θα στεγάζει τρία γήπεδα 5 επί 5 κα θα υπάρχει μουσείο και μπουτίκ του ΠΑΟΚ, αλλά και χώροι για να βλέπουν τα παιδιά τα παιχνίδια. Η αρχική του αξία θα ξεπεράσει τα 500.000 δολάρια και στην πορεία είναι έτοιμοι να επενδύσουν και άλλα. Είναι πολύ σημαντικό να κυματίζει η σημαία του ΠΑΟΚ στο κέντρο του Μόντρεαλ. Έχει 120.000 Έλληνες στο Μόντρεαλ και 250.000 στο Τορόντο. Νομίζω ότι έχει κάνει και ο Ολυμπιακός ακαδημία στο Τορόντο, αλλά όχι προπονητικό κέντρο. Θα αρέσει στον οποιονδήποτε Έλληνα, όχι μόνο στους φίλους του ΠΑΟΚ. Η ακαδημία έχει ένα έτος ζωής είναι κοντά στα 100 παιδιά που ήρθαν από ένα... μάζεμα και η δική μου η συμφωνία θα επισφραγίσει το όλο θέμα για την μεθοδολογία. Για τους προπονητές είμαστε ακόμη στην επιλογή. Από Δευτέρα μπαίνουν οι μηχανικοί και μέσα Οκτωβρίου θέλουμε να κάνουμε τα εγκαίνια».

Αν όλα πάνε καλά, λοιπόν, η συνεργαζόμενη Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει το πρωτοπόρο βήμα το φθινόπωρο του 2021, προωθώντας την εικόνα του Δικεφάλου σε... όλη την πόλη.

Διαβάστε ακόμη...