Μιχάι: Ο Γολγοθάς κι η μεγάλη επιστροφή

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Αγρίνιο, για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Ενέα Μιχάι τραυματίζεται στο γόνατο στη διάρκεια της προπόνησης και μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
Πηγή: paok24.com
Μιχάι: Ο Γολγοθάς κι η μεγάλη επιστροφή

Από την πρώτη στιγμή, ήταν ξεκάθαρο πως επρόκειτο για σοβαρό τραυματισμό. Λίγο αργότερα, ήρθε το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ να επιβεβαιώσει τους αρχικούς φόβους: "Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο Μιχάι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σ' επέμβαση", ανέφεραν οι "ασπρόμαυροι".

Ο Αλβανός στόπερ, ταξίδεψε στην Ιταλία, για να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης στο γόνατό του από Ιταλό γιατρό που συνεργάζεται με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ κι έμεινε εκεί και για το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του, σε συνεννόηση με το επιτελείο του "Δικεφάλου".

Λίγο αργότερα, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κι ουσιαστικά ξεκίνησε τον δικό του αγώνα, που περιελάμβανε καθημερινή δουλειά. Στις αρχές του Φλεβάρη βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο για τρέξιμο, ενώ στα τέλη του Απρίλη ξεκίνησε να συμμετέχει σε μικρά τμήματα του κανονικού προγράμματος της ομάδας.

Την περασμένη Τετάρτη, επέστρεψε για πρώτη φορά και σε αποστολή της ομάδας, καθώς βρέθηκε στον πάγκο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανέφερε: "Μετά από έξι μήνες και μία μέρα από το χειρουργείο μου, είμαι πάλι πίσω. Σπουδαία προσπάθεια σήμερα και τρεις σημαντικοί πόντοι. Σπουδαία δουλειά παιδιά. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και την στήριξη".

Ο Μιχάι έχει αφήσει πλέον πίσω του το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε κι έχει επιστρέψει, πιο δυνατός από ποτέ.

Διαβάστε ακόμη...