Τριγμοί στην ΕΠΟ για Φιλιππούση

Απο sdna.gr: Μόλις ένα μήνα μετά την ψήφισή του στη θέση του εκτελεστικού γραμματέα, υπάρχει έντονη αμφισβήτηση για τον Ιάκωβο Φιλιππούση στην ΕΠΟ.
Πηγή: sdna.gr
Τριγμοί στην ΕΠΟ για Φιλιππούση

Τριγμοί στην Ομοσπονδία αναφορικά με την παρουσία του νέου εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να τίθεται ξεκάθαρα θέμα Φιλιππούση, έπειτα την αμφισβήτηση από πλευράς ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Αιτία στάθηκε η υπογραφή μίας εγκυκλίου από τον Ιάκωβο Φιλιππούση η οποία αφορά στη στελέχωση του λογιστηρίου. Η εν λόγω εγκύκλιος προκάλεσε την αντίδραση μελών της Ομοσπονδίας, με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ μάλιστα να διαχωρίζει τη θέση του, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Το μέλος του Δ.Σ. της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ πήρε ξεκάθαρη θέση, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τη συγκεκριμένη κίνηση και σε έγγραφη ενημέρωσή του προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ αναφέρει:

«Καλησπέρα, με έκπληξη -και όντας κοινοποιημένος- έλαβα αυτό το μέιλ όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοι- μέλη της ΕΕ. Στα άρθρα 55 και 56 του καταστατικού της ΕΠΟ στα οποία αναφέρονται σαφώς οι αρμοδιότητες του εκτελεστικού γραμματέα, δεν προκύπτει ότι μπορεί να προχωρήσει μονομερώς σε αλλαγή του διοικητικού προσωπικού χωρίς την προηγούμενη έγκριση της ΕΕ. Για τον λόγο αυτόν -και επειδή δεν θέλω να έχω ευθύνη από ενέργειες ή παραλείψεις οποιουδήποτε- δεν συμφωνώ αν δεν υπάρξει προηγούμενη έγκριση από την ΕΕ ή την ΕΕΘ (σ.σ. Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων). Με εκτίμηση Μάκης Γκαγκάτσης».

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι με τη θέση του Μάκη Γκαγκάτση συμφώνησαν επισήμως μέσω μέιλ οι σύμβουλοι της Ομοσπονδίας, Αντωνίου, Κουπτσίδης, Γαβριηλίδης, Μπουχλαριώτης και Χατζησαρόγλου, ενώ ο πρόεδρος της Superleague, Λεωνίδας Μπουτσικάρης έγραψε από την πλευρά του ότι επιφυλάσσεται για τη νομιμότητα του εγγράφου.

Και υπάρχει βεβαίως κι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης που κι εκείνος στάθηκε απέναντι, με την αντίθεση των Πειραιωτών εξάλλου κόντρα στην επιλογή Φιλιππούση για τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα, να είναι γνωστή εδώ και καιρό, εξ ου και η προσφυγή τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της εκλογής του, με την απόφαση να εκκρεμεί.

Πλέον αν η πλευρά του ΠΑΟΚ κινηθεί συντονισμένα απέναντι στον Ιάκωβο Φιλιππούση, γίνεται σαφές ότι υπάρχει θέμα Εκτελεστικού Γραμματέα στην ΕΠΟ, αφού δε θα απολαμβάνει τη στήριξη της πλειοψηφίας. Κι αυτό μάλιστα ενώ με το εν λόγω έγγραφο δεν έχει συμφωνήσει ούτε κάποιος από πλευράς ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...