Φάκελος Μίσιτς: Τα 2.000.000 ευρώ, το «όχι» της Ντιναμό και ο ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Ο Γιόζιπ Μίσιτς αρχίζει και βρίσκει ξανά τον εαυτό του σιγά σιγά στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά από την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τον κράτησε σχεδόν 10 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Πηγή: sfina.gr
Φάκελος Μίσιτς: Τα 2.000.000 ευρώ, το «όχι» της Ντιναμό και ο ΠΑΟΚ

Η συζήτηση για το μέλλον του Κροάτη μέσου αρχίζει να "φουντώνει" αφού στα τέλη του επόμενου μήνα τελειώνει και ο δανεισμός του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην ομάδα του Ζάγκρεμπ.

Εκτενής αναφορά για την "επόμενη μέρα" γίνεται σήμερα στον κροατικό Τύπο, ειδικά μετά το ωραίο γκολ που έβαλε και έστειλε την Ντιναμό στον τελικό του Κυπέλλου.

Στα κροατικά ΜΜΕ γίνεται αναφορά ότι η Σπόρτινγκ ζήτησε 2.000.000 ευρώ για την μόνιμη μετακίνηση του Μίσιτς στο Ζάγκρεμπ, ωστόσο οι Κροάτες δύσκολα θα δώσουν αυτό το πόσο για να τον αγοράσουν, επιδιώκοντας έναν νέο δανεισμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο χρόνος είναι η αλήθεια ότι πιέζει και θα πρέπει στην Ντιναμό να αποφασίσουν έως τα τέλη Μαΐου και δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσει στο "Μάξιμιρ" ο Μίσιτς. Το πόσο των 2.000.000 ευρώ θεωρείται μεγάλο για τους Κροάτες όσον αφορά την αγορά παικτών.

Είναι ικανοποιημένοι μεν από τον 26χρονο χαφ αλλά δεν πρόκειται να δώσουν αυτά τα 2.000.000 ευρώ. Οι σκέψεις πηγαίνουν προς την κατεύθυνση της προσπάθειας να καταλήξουν σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ, ούτως ώστε να παραμείνει δανεικός. Στην Ντινάμο πιστεύουν ότι μια τέτοια συμφωνία είναι εφικτή, ωστόσο αυτό είναι καθαρά μια σκέψη των Κροατών και όχι μια πραγματικότητα.

Πολύ πιθανό ο Γιόζιπ Μίσιτς να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας το καλοκαίρι και δεδομένα η περίπτωση του δεν περνάει αδιάφορη από τον ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου πολλά μπορούν να συμβούν και σίγουρα θα ήταν μια αποκατάσταση της αδικίας με τον Κροάτη χαφ μια πιθανή του επιστροφή στην Τούμπα...

Διαβάστε ακόμη...