Οι τρεις… τριχίλιαροι!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία μιας μακράς και απαιτητικής περιόδου με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από διάλειμμα ενός έτους αλλά και την κατάληψη της δεύτερης θέσης.
Πηγή: inpaok.com
Οι τρεις… τριχίλιαροι!

Σε αυτή τη μεγάλη και ιδιαίτερη σεζόν οι ποδοσφαιριστές του έχουν κληθεί να τραβήξουν «κουπί» με τρείς να το έχουν κάνει περισσότερο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής δεν είναι άλλος από τον Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη έχει μετατραπεί σε κεντρική φιγούρα της άμυνας του ΠΑΟΚ, «γράφοντας» μέχρι στιγμής 3516 αγωνιστικά λεπτά τα οποία και μεταφράζονται σε 39 συμμετοχές.

Λίγο πίσω του, ξεπερνώντας και αυτοί το φράγμα των 3.000 λεπτών βρίσκονται οι νεοφερμένοι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφαν Σβαμπ, που διανύουν την πρώτη του σεζόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο βιρτουόζος εξτρέμ, που δίνει λύσεις σε δημιουργία και σκοράρισμα δικαιώνοντας πλήρως τον ΠΑΟΚ που έκανε τα πάντα για τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα» το περασμένο καλοκαίρι, έχει 3394 λεπτά συμμετοχής σε 42 παιχνίδια.

Ο Αυστριακός μέσος από την πλευρά του , έχοντας αποδείχθηκε πολύτιμο γρανάζι του άξονα του Δικεφάλου συμμετείχε και αυτός σε 42 επίσημα παιχνίδια ή 3.286 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη...