ΠΑΟΚ: Κρίνονται όλα μέσα σε 22 μέρες

Από paok24.com:Ο Πάμπλο Γκαρσία κι οι παίκτες του έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα 5 τελευταία παιχνίδια της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Κρίνονται όλα μέσα σε 22 μέρες

Τέσσερα ντέρμπι στα πλέι οφ κι ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Εκεί θα κριθούν όλα, με την ομάδα να φουλάρει με φόντο όλες τις "μάχες".

Καιρός για... χάσιμο δεν υπάρχει για τους "ασπρόμαυρους" καθώς το βράδυ της Τετάρτης (21:00) ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ την Κυριακή (9/5 15:00) ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Άρη στην Τούμπα.

Την Τετάρτη 12/5 (19:30) ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή (16/5 19:30), με την ομάδα του Γκαρσία να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Μία εβδομάδα μετά, στις 22 του μήνα, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να κλείσει τη σεζόν κατακτώντας το τρόπαιο, σε συνδυασμό με τη 2η θέση στα πλέι οφ.

Όλα αυτά, με τον Γκαρσία να καλείται να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του, δεδομένου ότι σε αυτή τη φάση υπάρχει γενικότερα μεγάλη επιβάρυνση.

Διαβάστε ακόμη...