Προσπαθεί να πιάσει το… λαχείο

Από inpaok.com:Όταν αποκτήθηκε τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη, λόγω του ιστορικού με τους τραυματισμούς, ωστόσο πολύ γρήγορα ο Ραμάν Μπάμπα έδειξε ότι είναι πλέον υγιής κι ότι είναι ένας αριστερός μπακ υψηλού επιπέδου.
Πηγή: inpaok.com
Προσπαθεί να πιάσει το… λαχείο

O 27χρονος Γκανέζος, που μετρά 13 εμφανίσεις τον ΠΑΟΚ, έπεισε ότι αξίζει να γίνει προσπάθεια για την παραμονή του στην Τούμπα, μόνο που τα δεδομένα, δεν είναι για την ώρα υπέρ του Δικεφάλου.

Κατ΄ αρχήν, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του και τις συνθήκες στη Θεσσαλονίκη, πιστεύει ότι κι εδώ έχει τη δυνατότητα να εξελιχτεί, και έχει καταστήσει σαφές ότι είναι πρόθυμος να παραμείνει κι αυτό ο ατζέντης του το μετέφερε στην Τσέλσι. Αυτός ίσως παίξει ένα ρόλο στις συζητήσεις με την Τσέλσι, στην οποία ανήκει, αλλά μπορεί και να μην είναι το πιο σημαντικό!

Τον Ιανουάριο, που τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τον πάρει, πληρώνοντας μόνο 150.000 ευρώ από το συμβόλαιό του, το οποίο είναι τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα. Από την Τσέλσι, η οποία καλύπτει το υπόλοιπο συμβόλαιο, παίρνει 3.600.000 ευρώ μεικτά (!!!), όπερ σημαίνει γύρω στο 1.800.000 ευρώ καθαρά το χρόνο. Πριν έρθει στην Ελλάδα έκανε επέκταση του συμβολαίου του με την Τσέλσι μέχρι το 2023.

Η Τσέλσι δεν ενδιαφέρεται να τον κρατήσει στο ρόστερ της και το καλοκαίρι θα ψάξει τρόπο να τον παραχωρήσει. Είτε με πώληση, είτε με έναν νέο δανεισμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά και τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, που έδειξε ότι μπορεί να παίξει πάλι σε υψηλό επίπεδο, ο Μπάμπα μπορεί να απασχολήσει και ομάδες της Μπουντεσλίγκα, όπου είναι γνωστό από τις θητείες του στην Άουγκσμπουργκ και στη Σάλκε.

Σ΄ αυτή την περίπτωση, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι... ανταγωνιστικός.

Είναι ξεκάθαρο ότι στην περίπτωση του Μπάμπα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει σε έναν συνδυασμό, έχοντας το ΟΚ του ποδοσφαιριστή για να παραμείνει.

Να μη βρεθεί ομάδα που θα θελήσει να τον αγοράσει από την Τσέλσι και οι Λονδρέζοι να θέλουν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό, καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του. Γιατί τα 1.800.000 ευρώ καθαρά, που προβλέπει το συμβολαίου του, είναι... διαστημικά νούμερα για τον ΠΑΟΚ.

Καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή η υπόθεση είναι της... υπομονής.

πηγή: FORZA

Διαβάστε ακόμη...