Καντουρί: Η πιο "γεμάτη" χρονιά που θυμίζει.. Τορίνο!

Απο paok24.com: Το ρεκόρ στα "ασπρόμαυρα" κι η σεζόν που θυμίζει κάτι από Ιταλία
Πηγή: paok24.com
Καντουρί: Η πιο "γεμάτη" χρονιά που θυμίζει.. Τορίνο!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποτελεί σταθερά για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτως προπονητή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου "υποκλίθηκε" πρόσφατα στον Μαροκινό, το ίδιο έκανε κι ο Αμπέλ Φερέιρα όσο ήταν στον ΠΑΟΚ, ενώ και για τον Πάμπλο Γκαρσία ισχύει κάτι ανάλογο.

Η διαφορά ωστόσο φέτος, είναι ότι με εξαίρεση τον τραυματισμό του στο ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ο Καντουρί δεν έχει ταλαιπωρηθεί από άλλους τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός για περισσότερο από ένα παιχνίδια κι είναι χαρακτηριστικό ότι από το ξεκίνημα της σεζόν έχει χάσει μόλις 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μαροκινός μετράει φέτος 39 συμμετοχές (3 γκολ – 6 ασίστ), επίδοση που αποτελεί ρεκόρ φορώντας τα "ασπρόμαυρα", ενώ η τελευταία φορά που έπιασε ανάλογο αριθμό αγώνων ήταν τη σεζόν 2014-15 όταν ήταν στην Τορίνο κι είχε 46 συμμετοχές με 4 γκολ και 8 ασίστ.

Την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, ο Καντουρί έπαιξε σε 21 αγώνες κι είχε 2 γκολ και 1 ασίστ, τη σεζόν 2018/19 είχε 32 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια σκοράροντας 1 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Τώρα, ο Μαροκινός παραμένει στα... pits, καθώς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο ματς με τους "πράσινους" κι η επιστροφή του, υπολογίζεται μέσα σε ένα διάστημα 10-15 ημερών.

Διαβάστε ακόμη...