“Δεν ήξερα πού πατάω μετά την απόρριψη της πρότασης από την Αταλάντα”

O αμυντικός της Νόριτς, Δημήτρης Γιαννούλης παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης σε αθλητική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στην Αγγλία, αλλά και στην πρόταση που είχε από την Αταλάντα.
Πηγή: paokday.gr
“Δεν ήξερα πού πατάω μετά την απόρριψη της πρότασης από την Αταλάντα”

Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς νιώθεις που η νέα σεζόν θα σε βρει να αγωνίζεσαι αντιμέτωπος με ομάδες όπως η Σίτι, η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ;

«Ήταν όνειρό μου να παίξω στην Premier League κι αυτό έγινε πραγματικότητα σε λίγους μήνες.Δεν μπορώ να περιμένω, είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω αυτούς τους παίκτες με παγκόσμια κλάση. Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Όταν ξεκινούσα αυτήν την περιπέτεια, ήξερα για τα ρίσκα που έχει αυτή η κίνηση, αλλά ήμουν έτοιμος να τα πάρω. Τώρα δικαιώθηκα και νιώθω εκστασιασμένος που θα αντιμετωπίσω αυτούς τους παίκτες. Είμαι έτοιμος να δοκιμάσω τα όριά μου».

Όταν λες για ρίσκα, εννοείς ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μην ανέβει στην Premier League η Νόριτς;

«Δεν ήταν σίγουρο ότι θα με αγόραζε».

Πώς σου φάνηκε η δυναμική του κλαμπ; Το έβλεπες στα παιχνίδια ότι είχατε την καλύτερη ομάδα; Τι είχατε που δεν είχαν οι άλλες;

«Ερχόμενος στην Αγγλία, με είχαν ενημερώσει ότι η Νόριτς είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Βέβαια ήθελα να το δω με τα μάτια μου. Τότε που ήρθα, δεν είχαμε νικήσει σε τρία παιχνίδια και μπορώ να πω ότι είχα ανησυχήσει, διότι η ομάδα δεν απέδιδε αυτά που περίμενα. Αποδείχθηκε όμως ότι εκείνο το διάστημα περνούσε κακό φεγγάρι κι όταν άρχισε πάλι να ρολάρει, απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Championship. Το ρόστερ της είναι επιπέδου Premier League. Έχουμε εξαιρετικά κυκλοφορία μπάλας, έχουμε εκπληκτική επιθετική γραμμή με παίκτες όπως ο Κάντγουελ, ο Μπουεντία, ο Ντόουελ και ο Πούκι. Αυτά έκαναν τη διαφορά».

To καλοκαίρι διαβάσαμε ότι σε προσέγγισαν ομάδες όπως η Νάπολι, η Πόρτο και η Αταλάντα. Γιατί δεν προχώρησε κάποια από αυτές οι περιπτώσεις;

«Είναι αλήθεια ότι είχαν έρθει αυτές οι προτάσεις. Την πρόταση της Αταλάντα την είχα συζητήσει και με τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Ήταν κακό το timing, γιατί είχαμε μπροστά μας τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ, ήμασταν ένα βήμα πριν από την είσοδο στους ομίλους του Champions League, ήταν μεγάλος ο στόχος. Αποφασίστηκε λοιπόν να μην προχωρήσει η μεταγραφή μου στην Αταλάντα. Ο μάνατζέρ μου, ο Βασίλης Παναγιωτάκης, με ηρέμησε, με καθησύχασε και με βοήθησε αργότερα στο να πάρω τη μεταγραφή στη Νόριτς. Μας βγήκε σε καλό τελικά. Θα έχω να το λέω».

Δεν ήξερα πού πατάω μετά την απόρριψη της πρότασης από την Αταλάντα, αλλά ο Βασίλης με βοήθησε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Η καριέρα μου γενικότερα έχει περάσει μέχρι σήμερα από πολλά στάδια, από πολλές απογοητεύσεις με τους διαδοχικούς δανεισμούς κι αν κάποιος πίστευε περισσότερο σε εμένα, ήταν ο μάνατζέρ μου. Αυτός πίστευε σε εμένα πιο πολύ από ό,τι εγώ στον εαυτό μου. Αυτός και ο αδερφός μου ήταν πάντα δίπλα μου».

Διαβάστε ακόμη...