Στο … κυνήγι του Γκουερίνο ο Βιεϊρίνια

Από inpaok.com: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, κατέγραψε την 240η συμμετοχή του με την φανέλα του Δικεφάλου και κατέγραψε ένα μυθικό ρεκόρ, αφού έγινε ο δεύτερος ξένος στην ιστορία των «ασπρόμαυρων» με τις περισσότερες συμμετοχές.
Πηγή: inpaok.com
Στο … κυνήγι του Γκουερίνο ο Βιεϊρίνια

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, με τις 240 συμμετοχές του έφτασε στην δεύτερη θέση τον Μλάντεν Φορτούλα και πλέον βρίσκεται στο... κυνήγι του Νέτο Γκουερίνο, που με 252 εμφανίσεις αποτελεί τον κορυφαίο -σε συμμετοχές- ξένο παίκτη που έχει φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Βιεϊρίνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 188 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 21 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος και 31 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετρώντας 44 γκολ και 40 ασίστ γράφοντας το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του Δικεφάλου.

Παράλληλα ο αρχηγός του Δικεφάλου έχει κατακτήσει με την φανέλα των «ασπρόμαυρων» δύο Κύπελλα Ελλάδος και ένα αήττητο πρωτάθλημα, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους ξένους που έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...