Γύρισε το κουμπί!

Από paok24.com: Για να αποτυπώσει λεπτομερώς κάποιος τις φετινές "ανορθογραφίες" του ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί... πολλή δουλειά!
Πηγή: paok24.com
Γύρισε το κουμπί!

Ωστόσο, ακόμα και σε μία περίεργη και κακή ομολογουμένως χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα, ο Δικέφαλος κρατάει στα χέρια του τη 2η θέση και βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας την ευκαιρία στις 22 Μαΐου να "κλείσει" μία... μαρτυρική χρονιά με έναν τίτλο!

Η νίκη εις βάρος της ΑΕΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα των πλέι οφ, δεν είχε την απαιτούμενη συνέχεια, καθώς ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Ωστόσο, στον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν σε εκείνο το σημείο, κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, οι "ασπρόμαυροι" κατάφεραν να φύγουν με το σπουδαίο "διπλό" χάρη στο... buzzer beater του Τόμας Μουργκ, παρότι δεν "έπιασαν" τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης!

Το γκολ του Αυστριακού πάντως, φαίνεται να... γύρισε το κουμπί, έστω και σε... δεύτερη φάση, καθώς σε πρώτη ο ΠΑΟΚ "κόλλησε" στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-1).

Στον αγώνα που ακολούθησε της "γκέλας" στο "Θ. Κολοκοτρώνης", ο Δικέφαλος κέρδισε στην Τούμπα τον Ολυμπιακό με 2-0 και ακολούθησε το "διπλό" στο "Κλ. Βικελίδης", παιχνίδια στα οποία ο Πάμπλο Γκαρσία εμπιστεύτηκε – και δικαιώθηκε βάσει αποτελεσμάτων – ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα (0-0), ωστόσο επέστρεψε στις νίκες την περασμένη Πέμπτη, "ζευγαρώνοντας" τις νίκες του εις βάρος της ΑΕΚ στο Κύπελλο και εξασφαλίζοντας για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης.

Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε της Super League και ένα για το 8ο Κύπελλο στην ιστορία τους, οι "ασπρόμαυροι" ασφαλώς και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στους φίλους τους, αλλά ούτε και τον ίδιο φόβο στους αντιπάλους τους – με εξαίρεση την ΑΕΚ – όπως επί ημερών Λουτσέσκου.

Ωστόσο, δείχνουν ικανοί στο φινάλε της σεζόν να πετύχουν τους στόχους τους και να κλείσουν τη χρονιά με θετικό πρόσημο, πριν κληθούν το καλοκαίρι να αφήσουν στην άκρη τις κακές επιλογές, με φόντο την επαναδημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας, που θα την χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα και θα είναι ικανή να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...