«Τιμή μας που φιλοξενούμε τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Για τη φιλοξενία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Κουφαλίων, μίλησε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος, λέγοντας:
Πηγή: paok24.com
«Τιμή μας που φιλοξενούμε τον ΠΑΟΚ»

«Με χαρά υποδεχόμαστε τις ισόβιες πρωταθλήτριες και στυλοβάτισσες της Εθνικής ομάδας. Ο Δήμος μας έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ όχι μόνο λόγω των οπαδών, αλλά και γιατί φιλοξενούμε στη Νέα Μεσημβρία τις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Είναι χαρά μας όποτε χρειαστεί να βρισκόμαστε δίπλα στα τμήματα του συλλόγου. Ευχόμαστε σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα και ελπίζουμε τη νέα σεζόν να έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε αγώνες εθνικών κατηγοριών του ΠΑΟΚ ή και άλλων ομάδων με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, κάτι που θα κάνει ευρύτερα γνωστή την περιοχή των Κουφαλίων».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, σχολίασε στην κάμερα του AC PAOK TV.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του Δήμου Κουφαλίων για να επιτρέψει στην ομάδα να αγωνιστεί σε ένα ωραίο γήπεδο, με ωραίες κερκίδες και έναν χλοοτάπητα... χαλί. Ευελπιστούμε τη νέα σεζόν να τη δηλώσουμε σαν δεύτερη έδρα, μετά την Τούμπα, για το Champions League. Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε κάποιο θέμα με τις άδειες του γηπέδου.

Θα είναι χαρά μας, αλλά και χαρά της τοπικής κοινωνίας να φιλοξενήσει αγώνες μιας διοργάνωσης που όσο και αν φαίνεται περίεργη γίνεται πλέον εφάμιλλη με αυτή των ανδρών. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για μία ακόμη φορά που ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός μεγάλου σωματείου όπως ο ΠΑΟΚ που χρειάζεται ένα τέτοιο γήπεδο για να αποδώσει. Από την πρώτη στιγμή έδωσαν το "οκ" για να χρησιμοποιήσουμε ως έδρα το γήπεδο των Κουφαλιών».

Διαβάστε ακόμη...