Η αντίδραση του Γκαρσία για την πρόκριση

Από thessports.gr: Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και τη δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, στην κάμερα της Cosmote TV.
Πηγή: thessports.gr
Η αντίδραση του Γκαρσία για την πρόκριση

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η εκτόνωση ήρθε γιατί είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Απλώς προκριθήκαμε στον τελικό. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, σκεφτόμαστε πάντα πώς θα βελτιωθούμε. Έχουμε ακόμη πολλά ματς μπροστά μας. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Αν δεν του άρεσε κάτι στην εικόνα της ομάδας μετά το χαμένο πέναλτι και το 0-1 της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ όμως δημιουργούσε καθαρές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι. Είναι φυσιολογικό όταν δέχεσαι γκολ από στημένη φάση να ανησυχείς για το τι μπορεί να συμβεί. Μας δυσκόλεψε η τριπλή αλλαγή της ΑΕΚ, έβαλε ψηλά παίκτες, είχαμε ένα πρόβλημα σε εκείνο τον χώρο. Βρήκαμε τα πατήματα μας, είχαμε χαρακτήρα, ήρθαν παίκτες από τον πάγκο έδωσαν πράγματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχεις ξεκάθαρο πλάνο, κάποια βγαίνουν, σε κάποια πράγματα κάνεις προσαρμογές. Είναι φυσιολογικό σε κρίσιμα παιχνίδια η προσωπικότητα και η εμπειρία να βοηθάει».

Διαβάστε ακόμη...