ΠΑΟΚ: Η ζωή χωρίς τον Ελ Καντουρί

Από sdna.gr"Πλάνο πρόκρισης χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί καλείται να καταστρώσει ο Πάμπλο Γκαρσία δεδομένης της απουσίας του Μαροκινού λόγω της θλάσης που τον κρατά στα... πιτς για 15-20 ημέρες!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Η ζωή χωρίς τον Ελ Καντουρί

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει του ημιτελικού με την ΑΕΚ, ωστόσο, είναι σαφές πως το μεγάλο ερωτηματικό για τον Πάμπλο Γκαρσία έγκειται στον αντικαταστάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί, η παρουσία του οποίου αποτελεί βαρόμετρο για τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθει να... ζει χωρίς τον Ελ Καντουρί για το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από το πρώτο μεγάλο crash test που κρίνει τον έναν από τους δύο εναπομείναντες στόχους της σεζόν. Και μάλιστα, σε ένα μομέντουμ που ο Γκαρσία είχε δώσει έναν διαφορετικό ρόλο στον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ποντάροντας κυρίως στις αρετές του μπροστά χωρίς να λησμονεί και τα ανασταλτικά του καθήκοντα, να κατέβει να πάρει μπάλα, να την κουβαλήσει και να «ταΐσει».

Ο Μαροκινός απουσίασε σε οχτώ παιχνίδια του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, στη διάρκεια της οποίας ο ΠΑΟΚ βγήκε σχετικά «αλώβητος» καθώς κατέγραψε τέσσερις νίκες χωρίς τον Καντουρί απέναντι σε ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Λάρισα, ηττήθηκε από τον Άρη εκτός έδρας δεδομένης της τιμωρίας που «κουβαλούσε» ο ποδοσφαιριστής ενώ ήρθε τρεις φορές ισόπαλος (ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ομόνοια).

Αν ο Πάμπλο Γκαρσία δεν προχωρήσει σε ανακατατάξεις της τράπουλας στη ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος, οι επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν τον Ελ Καντουρί φαντάζουν οι Τζόλης - Ουάρντα, με τον Ουρουγουανό να εξετάζει προσεκτικά τις επιλογές που έχει στα χέρια του και το τί θα μπορούσε να πάρει από τον καθένα για να καλύψει το κενό της απώλειας του έμπειρου Μαροκινού...

 

Διαβάστε ακόμη...