Η αλήθεια για ΠΑΟΚ και Γκαλντάμες!

Από sfina.gr: Αν και το ζήτημα δε φαίνεται να παρουσιάζει εξελίξεις απ' όταν υπήρξαν οι πρώτες αναφορές στις αρχές Απριλίου, εντούτοις οι Αργεντίνοι δημοσιογράφοι επιμένουν να συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαλντάμες της Βέλεζ.
Πηγή: sfina.gr
Η αλήθεια για ΠΑΟΚ και Γκαλντάμες!

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Λεάνδρο Πατσιελάτ ανέφερε για τον 24χρονο Χιλιανό μέσο, ότι δεν θα παραμείνει στην Αργεντίνη και πως βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

«Η Βέλεζ ήδη έκανε πρόταση στον Πάμπλο Γκαλντάμες για ανανέωση. Το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου. Είναι δύσκολο για τον Χιλιανό να συνεχίσει στην Αργεντινή λόγω της κατάστασης στη χώρα. Πρέπει να αναφερθεί ότι ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα το "ψάχνει"», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος δημοσιογράφος για τον Πάμπλο Γκαλντάμες.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο παίκτης έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, εξετάζεται από το τμήμα σκάουτινγκ αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής για να κινήσει τις διαδικασίες, τότε είναι απλά μια περίπτωση που βρίσκεται στις λίγες.

Διαβάστε ακόμη...