Η Τούμπα πάγωσε στις καθυστερήσεις! (2004)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 25/4/2004, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Η Τούμπα πάγωσε στις καθυστερήσεις! (2004)

Ο 3ος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ, υποδέχτηκε την αθηναϊκή ομάδα, έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν (2004-2005).

Ο Παναθηναϊκός προπορευόταν στη βαθμολογία (με 2 βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό σε σύστημα βαθμολογίας 3-1-0) και ήξερε πολύ καλά πως με διπλό στην Τούμπα είναι αγκαλιά με τον τίτλο!

Η Τούμπα συγκέντρωσε περίπου 20.000 θεατές (17.805 τα εισιτήρια), με τον κόσμο να απαιτεί από το πρώτο λεπτό από την ομάδα "να παίξει για τον λαό της", τα συνθήματα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έδιναν και έπαιρναν στην κερκίδα.

Ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκε δυνατά στο ματς παίρνοντας κεφάλι στο σκορ μόλις στο 7', πιάνοντας στον ύπνο την αθηναϊκή ομάδα!

Σέντρα ο Καραδήμος από τα αριστερά και ο Χάγκαν με σουτ άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι σταδιακά ισορρόπησαν, είχαν 1-2 ευκαιρίες με τον Κωνσταντίνου, αλλά ο Τοχούρογλου όποτε χρειάστηκε επενέβη, κρατώντας το προβάδισμα του Δικεφάλου (στην παραπάνω εικόνα διακρίνονται οι Γκονζάλεζ και Μαλαδένης σε μια διεκδίκηση της μπάλας, κάπου κοντά στη μεσαία γραμμή).

Βόκολος - Ολιζαντέμπε σε μια μονομαχία τους

Με την έναρξη της επανάληψης στο 48' έγινε το 1-1, με τον Παπαδόπουλο (αρχική εικόνα) και τελικά πήραν τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 93' ο Ολιζαντπέμπε στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του παιχνιδιού!!!

Ένα γκολ που ισοδυναμούσε με πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό και άνοιξε πολλές συζητήσεις στην Τούμπα τις μέρες που ακολούθησαν.

H εικόνα να βλέπεις παίκτες μιας από τις δύο πλέον μισητές ομάδες του πρωταθλήματος, να πανηγυρίζουν τίτλο στην Τούμπα, δεν είναι και από τις καλύτερες που θυμόμαστε ...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Φουτσίνι, Χασιώτης, Βόκολος, Μαλαδένης, Καραδήμος (58' Θεοδωρίδης), Κούτσης, Χάγκαν, 67' Καρυπίδης, Σπάσιτς (76' Αμαφούλε), Γιασεμάκης, Σαλπιγγίδης

Παναθηναϊκός: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Μινχ, Μορίς, Γκούμας, Χένρικσεν, Βύντρα (30' Σαπάνης), Γκονζάλεζ (58' Επαλέ), Μικάελσεν, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος (78' Ολιζαντέμπε)

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

Διαβάστε ακόμη...