Σα: «Τα πιο καυτά ματς είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Συνέντευξη στην A' Bola παραχώρησε ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ζοζέ Σα, με τον 28χρονο να ερωτάται για το ποια είναι τα πιο «καυτά» ματς στην Ελλάδα και εκείνος να απαντάει τις αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Σα: «Τα πιο καυτά ματς είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Με τον ΠΑΟΚ τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Υπάρχει πάντα αυτό το σόου με τα πυροτεχνήματα και και καυτή ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι μεγάλοι αντίπαλοι, αλλά αυτά τα ματς δεν έχουν την ίδια διάσταση. Παίζουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο έχει χωρητικότητα 70.000 και ποτέ δεν είναι γεμάτο».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Β. Μαρινάκη ο οποίος έκλαιγε μπροστά τους, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό του ΟΣΦΠ στο κύπελλο από τη Λαμία.

«Στην πρώτη μου σεζόν, σε διάρκεια δύο εβδομάδων ήμασταν στο Europa League, χάσαμε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο από μια πιο αδύναμη ομάδα, όπως η Λαμία. Οι οπαδοί ήταν καταρρακωμένοι και μία αντιπροσωπεία 15 εξ αυτών ήρθε στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος μιλούσε μαζί μας, ήταν πολύ λυπημένος και έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή, γιατί κατάλαβα πώς αισθάνεται ο ίδιος και πώς αγαπά την ομάδα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...