Σίλντενφελντ: «Θα επανέλθει ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Την εκτίμησή του πως ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από δύο χρόνια αλλά και την άποψή του για το σύστημα με τους τρεις στόπερ που έχει εμπιστευτεί ο Πάμπλο Γκαρσία στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άρη, εξέφρασε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.
Πηγή: paok24.com
Σίλντενφελντ: «Θα επανέλθει ο ΠΑΟΚ»

Ο 36χρονος πλέον Κροάτης στόπερ, που επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σιμπένικ μετά από μία τετραετία στην Ανόρθωση, είπε μεταξύ άλλων:

«Θυμάμαι το γκολ απέναντι στα Γιάννενα που είχε δώσει τον ΠΑΟΚ την συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Ήταν σημαντικό. Δεν έχω και πολλά γκολ στην καριέρα μου, τα θυμάμαι. Ήταν ένα τέρμα, πάντως, πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και για μένα.

Τους ελληνικούς αγώνες τους έβλεπα όταν ήμουν στην Κύπρο, τώρα απλώς παρακολουθώ τα αποτελέσματα. Έπαιξα στην Κύπρο με τον Κετσπάγια σε τριάδα στην άμυνα. Είναι πιο ασφαλές. Εξαρτάται και από τις αδυναμίες που έχει η ομάδα. Έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μπορεί και να χάσεις αν ξέρει ο αντίπαλος να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους που αφήνεις.

Είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ποιότητα και τον ρυθμό για μεγάλο διάστημα. Αυτό το κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει καλό σκάουτινγκ και καλή οργάνωση. Ίσως δεν έκανε καλές επιλογές παικτών. Αλλά νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει γιατί είναι μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της χώρας».

Διαβάστε ακόμη...