Στις 21 Αυγούστου η σέντρα του νέου πρωταθλήματος - Ξεκινάει επαφές με Nova και Cosmote ο Μπουτσικάρης

Από sdna.gr: Το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου. Τηλεδιάσκεψη την Τρίτη για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.Στις 21 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος, όπως αποφάσισε το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, στη συνεδρίαση της Παρασκευής 23/4.
Πηγή: sdna.gr
Στις 21 Αυγούστου η σέντρα του νέου πρωταθλήματος - Ξεκινάει επαφές με Nova και Cosmote ο Μπουτσικάρης

Επίσης, αποφασίστηκε η απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό, να γίνει την 9η αγωνιστική των play off, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όπως ειπώθηκε από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι στην περσινή φιέστα τα πρωτόκολλα κατά του covid-19 είχαν πάει... περίπατο.

Τηλεδιάσκεψη για την κεντρική διαχείριση

Για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, από την επόμενη χρονιά, εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Μπουτσικάρης να ξεκινήσει επαφές με Nova και Cosmote που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Την Μεγάλη Τρίτη θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

- Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα όπως το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ξεκινήσει το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

- Επελέγη η εταιρεία Grassform για την κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

- Σε τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. τη Μ. Τρίτη, θα συζητηθεί το πλαίσιο κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

- Συστάθηκε επιτροπή για τη μελέτη του θεσμού των Β΄ Ομάδων, ώστε να μορφοποιηθεί το πλαίσιο εισήγησης προς το Δ.Σ.

- Η απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten θα πραγματοποιηθεί την 9η αγωνιστική των Playoffs, στις 12 Μαΐου 2021.

Διαβάστε ακόμη...