Αναγκαία η ενεργοποίηση του Μιχαηλίδη

Από sdna.gr : Η αλλαγή σχηματισμού από τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, που έφερε επιπλέον θέση για κεντρικό αμυντικό (3-4-3), συνέπεσε με μια ελαφριά... κρίση τραυματισμών που οδηγεί στην ενεργοποίηση, και πάλι, του Γιάννη Μιχαηλίδη για την τελευταία στροφή της σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Αναγκαία η ενεργοποίηση του Μιχαηλίδη

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (2-0) και ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή κόντρα και στον Άρη )0-1) λίγες ημέρες αργότερα, ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε τον σχηματισμό του ΠΑΟΚ σε 3-4-3. Η έκπληξη για τους θεατές και φίλους του Δικεφάλου δεν ήταν μόνο η αλλαγή διάταξης αλλά και η τοποθέτηση του Βιεϊρίνια ως τρίτου στόπερ. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δίνει μια έξτρα λύση για τον Ουρουγουανό τεχνικό, ωστόσο φαίνεται πως θα χρειαστεί η ενεργοποίηση και του Γιάννη Μιχαηλίδη για να... βγουν τα παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, ήδη πριν το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό υπήρχε προβληματισμός για τον Ίνγκασον και τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατο του, με τον Ισλανδό τελικά να αγωνίζεται με ένεση κατόπιν δικής του πρόθεσης. Ωστόσο, ακριβώς αυτές οι ενοχλήσεις τον άφησαν εκτός για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, εκεί όπου στην 11άδα επανήλθε ο Βαρέλα. Αλλά και στο «Κλ. Βικελίδης» οι αρνητικές εκπλήξεις είχαν συνέχεια, αφού ο Κρέσπο υπέστη θλάση β' βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο και τέθηκε νοκ-άουτ για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, αυξάνοντας τις ανάγκες για... προσωπικό στα μετόπισθεν.

Με το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ να περιλαμβάνει 6 αγώνες τις επόμενες 22 ημέρες (που μπορεί να γίνουν 7 με τον τελικό του Κυπέλλου, εφόσον εξασφαλίσει την παρουσία του σε αυτόν με πρόκριση επί της ΑΕΚ), η ενεργοποίηση του Γιάννη Μιχαηλίδη είναι επιτακτική. Και, είτε ο Ίνγκασον προλάβει να τεθεί στη διαθεσιμότητα του Γκαρσία ενόψει της Κυριακάτικης (25/04, 15:00) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό είτε όχι, ο Μιχαηλίδης θα χρειαστεί, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ήδη ούτως ή άλλως επιβαρυμένοι (5 αγώνες σε 18 ημέρες εσχάτως).

Ο Μιχαηλίδης αγωνίστηκε βασικός σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο προς το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten στα τέλη Μαρτίου, επιστρέφοντας εκ νέου στον πάγκο.

Διαβάστε ακόμη...