Winmasters MVP ο Νίκος Νικολαΐδης!

Από acpaok.gr: Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 , αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Νίκος Νικολαΐδης, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Winmasters MVP ο Νίκος Νικολαΐδης!

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, με γκολ δύο δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του παιχνιδιού, έδωσε τη νίκη-πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος, αφού ο Δικέφαλος επιβλήθηκε με 30-29 της Bianco Monte Δράμας στην παράταση.

Ο Νίκος Νικολαΐδης τερμάτισε πρώτος με 60%, δεύτερη η Στέφανι Μάντεν με 40%.

Για τη διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήταν ένα σημαντικό γκολ που μας έδωσε την πρόκριση και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι μία επιβράβευση, την οποία θέλω να αφιερώσω στους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ, καθώς πρόκειται για μία ομαδική προσπάθεια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Σαν ομάδα, θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να πάμε στα πλέι-οφ ώστε να διεκδικήσουμε την θέση για τους τελικούς».

Συγχαρητήρια Νίκο!

Διαβάστε ακόμη...