Επιτέλους! (vids)

Από paok24.com:Το χθεσινό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ήταν το 8ο φετινό όπου ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με την λευκή εμφάνισή του!
Πηγή: paok24.com
Επιτέλους! (vids)

Αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό για τον Δικέφαλο, καθώς στα έξι από τα προηγούμενα επτά, η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν αποδείχθηκε... γούρικη!

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ φόρεσε για πρώτη φορά τα λευκά στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, ενώ αγωνίστηκε με αυτή τόσο στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που ακολούθησε (0-0) όσο και στον αγώνα – ρεβάνς με την Κράσνονταρ στην Τούμπα (1-2).

Μετά από αυτό το παιχνίδι, η λευκή εμφάνιση μπήκε για λίγο στο... συρτάρι και εμφανίστηκε ξανά στο ματς με την Ομόνοια στην Κύπρο (2-1), ενώ ακολούθησε η ήττα από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (1-0), για την οποία δεν ευθύνεται φυσικά ούτε η φανέλα αλλά ούτε και ο ΠΑΟΚ!

Η πρώτη νίκη τον Δικέφαλο "ντυμένο" στα λευκά έλαβε χώρα στις 17 Ιανουαρίου 2021 στο Ηράκλειο, όπου ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε... περίπατο κερδίζοντας τους Κρητικούς με 3-0, ωστόσο ακολούθησε η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στα πλέι οφ με 3-0, για να φτάσουμε στο χθεσινό παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή νίκη του με την λευκή φανέλα!

Διαβάστε ακόμη...