Φορτούλα: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου»

Ο Μλάντεν Φορτούλα μίλησε για τα αισθήματα που έχει για τον ΠΑΟΚ, τη νίκη του Δικεφάλου στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη, αλλά και την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
Φορτούλα: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου»

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Κόσμο των Σπορτ» στην ΕΡΤ3:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη: «Ήταν ένας πολύ καλός ΠΑΟΚ και σε κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερος. Ειδικά στα τρία τελευταία παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν και μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ που επέλεξε ένα σύστημα που ταιριάζει στην ομάδα. Όλοι ήταν καλοί αλλά θα ξεχωρίσω τον Σφιντέρσκι και τον Σβαμπ. Δεν μπορώ να μην ξεχωρίσω και την άμυνα που δεν δέχθηκε γκολ στα τρία τελευταία ματς.

Εδώ που έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει να βγει δεύτερος».

Για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Η ρεβάνς με την ΑΕΚ είναι το δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ με έξυπνο τρόπο παιχνιδιού θα τα καταφέρει».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μπορώ να μην τον αξιολογήσω ως καλό. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΠΑΟΚ και παρουσίασε καλό έργο στις ακαδημίες. Είχε δύσκολο έργο και μέρα με την ημέρα καταλαβαίνει καλύτερα την ομάδα και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα τα πάει ακόμη καλύτερα».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ: «Για εμένα ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν είναι η ζωή μου. Έμεινα εδώ, είμαι παντρεμένος εδώ είμαι Έλληνας, έχω γράψει ιστορία στον ΠΑΟΚ και είμαι ικανοποιημένος που ο ΠΑΟΚ έχει ένα λαμπρό μέλλον με τον Iβάν Σαββίδη. Εύχομαι με την υγεία όλων να ξαναβρεθούμε στα γήπεδα».

Διαβάστε ακόμη...