Είναι το φαβορί για τη 2η θέση

Απο FORZA: Στα μισά του δρόμου για τα πλέι οφ και στον ΠΑΟΚ μπορούν να αισθάνονται ως φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Πηγή: forza
Είναι το φαβορί για τη 2η θέση

Ναι μεν οι βαθμολογικές ισορροπίες παραμένουν λεπτές, ωστόσο η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πείθει και με τις εμφανίσεις της ότι έχει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες για να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Πέτυχε το απόλυτο στα δύο κρίσιμα τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό και Αρη και τώρα μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια, ως προς το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Παρ' όλα αυτά, στο Δικέφαλο εξακολουθούν να μην έχουν περιθώριο στο λάθος. Ετσι, την Κυριακή είναι υποχρεωμένοι να ξεχάσουν την κόπωση από τα δύο τελευταία ματς, να ξεχάσουν και ότι την ερχόμενη εβδομάδα έχουν την κρίσιμη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ και να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ψυχρολουσία της... ισοπαλίας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έρχονται στην Τούμπα για να παίξουν τα ρέστα τους. Η ομάδα του Μπόλονι, άλλωστε, έχει νικήσει τον ΠΑΟΚ και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και για αυτό πρέπει να τύχει της ανάλογης προσοχής από τους παίκτες του Γκαρσία.

Βέβαια, επειδή δεν μπορούν να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι παίκτες συνεχόμενα παιχνίδια, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει την Κυριακή σε ορισμένες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Από την άλλη, δεδομένη είναι η απουσία του Ουάρντα, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Αρη.

Διαβάστε ακόμη...