Πλήρωσε το μουδιασμένο ξεκίνημα

Από acpaok.gr: Στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφς του πρωταθλήματος της Α1, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays φιλοξενήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλειστό Κολυμβητήριο Ριζούπουλης, όπου και γνώρισε την ήττα με 13-6.
Πηγή: acpaok.gr
Πλήρωσε το μουδιασμένο ξεκίνημα

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» πολίστες μπήκαν μουδιασμένα στην πισίνα και δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και βρέθηκαν πίσω με 4 γκολ.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να μειώσει την διαφορά βρίσκοντας δύο τέρματα, αλλά οι οικοδεσπότες ήταν εξίσου αποτελεσματικοί και με ένα επί μέρους 3-2 στην περίοδο έφυγαν για τα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου το 7-2.

Στην επανάληψη, η τρίτη περίοδος ήταν καθρέφτης της δεύτερης με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays να είναι ανταγωνιστικός αλλά να μην μπορεί να ψαλιδίσει την διαφορά.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος προσπάθησε να κάνει την τελευταία του αντεπίθεση, αλλά η ψυχολογική κόπωση τον άφησε μακριά από τον καλό του εαυτό. Έτσι, άλλη μία περίοδος τελείωσε με 3-2 επί μέρους σκορ για τους οικοδεσπότες, με το τελικό σκορ αγώνα να ανεβαίνει στο 13-6.

Συμπερασματικά, οι «ασπρόμαυροι» πλήρωσαν το πρώτο κενό οκτάλεπτο, όπου δεν τους βγήκε καμία επιθετική και αμυντική τακτική. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης έδειξαν πως μπορούν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους και ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Η σειρά μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη και το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο την Παρασκευή 24 Απριλιού, όπου ο ΠΑΟΚ Prima Holidays θα παλέψει για την ανατροπή.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-2, 3-2, 3-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης, Παπάκος, Ράντονιτς, Νάνος, Μανθογιάννης.

Διαβάστε ακόμη...