«Θα γυρνούσα πίσω… τρέχοντας»

Από inpaok.com : Φόρεσε τα ασπρόμαυρα για περίπου τέσσερα χρόνια και αγαπήθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ, σε δύσκολες εποχές για την ομάδα. Πλέον στα 37 του, ο Ντάνιελ Φερνάντες συνεχίζει να παίζει μπάλα, στο πρωτάθλημα της Μάλτας και δεν ξεχνάει ποτέ τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Θα γυρνούσα πίσω… τρέχοντας»

Ο Καναδοπορτογάλος, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του INPAOK για τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

-Έπαιξες στον ΠΑΟΚ σχεδόν 4 χρόνια. Ποια τα συναισθήματά σου για τον σύλλογο;

«Η περίοδος που αγωνιζόμουν στον ΠΑΟΚ, ήταν η καλύτερη της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Αγαπώ τον σύλλογο, τους οπαδούς και την πόλη, οι άνθρωποι στην Θεσσαλονίκη είναι υπέροχοι. Πάντα μιλάω για την ομάδα με αγάπη.»

-Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο λόγος που αγάπησες τόσο την ομάδα;

«Αγάπησα τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του πάθους των οπαδών για την ομάδα. Οι φίλαθλοι σου δίνουν απίστευτη ενέργεια από την πρώτη κιόλας μέρα, μόλις φτάσεις στο αεροδρόμιο. Ο σύλλογος με βοήθησε και μου «άνοιξε» ουσιαστικά νέες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Όποιον άνθρωπο γνώρισα στην πόλη, έγινε φίλος μου και μοι άνοιγαν τις καρδιές τους. Είχα… ερωτευτεί και ήταν τόσο λυπηρή η μέρα που έφυγα και μέχρι και σήμερα που λείπει πολύ.»

-Όταν έφυγες από τον ΠΑΟΚ, ήταν δική σου επιλογή;

«Δεν έπρεπε να είχα φύγει, αλλά ήμουν νέος και ανυπόμονος να παίξει σε πολλές ομάδες που με ήθελαν τότε. Ήταν η απόφασή μου, να φύγω και να παίξω στην Bundesliga, για να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο.»

-Ποιο ματς δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, που είχε έρθει 0-0. Ήταν το πρώτο ματς της σεζόν και αναδείχθηκα MVP. Σε εκείνο το παιχνίδι μάλιστα είχε έρθει ο καλύτερός μου φίλος με ένα λεωφορείο γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ και μετά τραγουδούσε συνθήματα. Ήταν απίστευτο.»

-Θυμάσαι τα συναισθήματά σου όταν έπαιζες με γεμάτη την Τούμπα;

«Το να παίζεις στην Τούμπα είναι ξεχωριστό, σε συνδυασμό με τους απίστευτους οπαδούς. Ήμουν πολύ τυχερός που σε νεαρή ηλικία κατάφερα να βιώσω αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα.»

Παρακολουθείς αγώνες του ΠΑΟΚ; Και ποια η γνώμη σου για τον Γκαρσία;

«Βλέπω αγώνες όσο μπορώ. Πιστεύω πως ο Πάμπλο θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και προετοιμάζει σωστά την ομάδα. Ξέρει τι κάνει. Πρέπει σίγουρα να μείνει.»

Ενώ για τον Βιεϊρίνια σχολίασε λιτά:

«Είναι ηγέτης!»

-Θα επέστρεφες;

«Θα γυρνούσα τρέχοντας πίσω στον ΠΑΟΚ. Όποια ημέρα και ώρα με καλούσαν!»

Ενώ τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στην ομάδα για τα 95 χρόνια:

«Ο Θεός να ευλογεί όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και αυτούς που ακόμη δεν έγιναν ΠΑΟΚ. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. ΠΑΟΚΑΡΑ για πάντα»

Διαβάστε ακόμη...