“Θα παίρναμε και το πρωτάθλημα, μεγάλη υπόθεση ο Αμοιρίδης για τον ΠΑΟΚ”

Από sfina.gr: Την δική του άποψη για την κατάκτηση κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, έδωσε ο Τάκης Φλώρος, ο προπονητής της ομάδας, μιλώντας στην TV-100 και στην εκπομπή "Σφήνα στα σπορ"...
Πηγή: sfina.gr
“Θα παίρναμε και το πρωτάθλημα, μεγάλη υπόθεση ο Αμοιρίδης για τον ΠΑΟΚ”

Ο Τάκης Φλώρος, είπε:

-"Πήραμε πανάξια το κύπελλο, είχαμε μελετήσει καλά την ομάδα της Σαντορίνης και την είχαμε αναλύσει, τα είχα πει στα κορίτσια, ήξερα πώς παίζουν και ακολουθήσαμε συγκεκριμένη τακτική. Δεν φοβήθηκα καθόλου ότι θα χάναμε το ματς, ήμουν σίγουρος γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα και εάν γινόταν το πρωτάθλημα, θα το κερδίζαμε κι αυτό. Είμαστε η μοναδική χώρα, που δεν παίζουμε στο βόλεϊ γυναικών, δεν υπάρχει άλλη προηγμένη χώρα και αυτό είναι άσχημο για όλους μας και κυρίως για τις αθλήτριες, που ήθελαν να παίξουν".

-"Απορώ γιατί δεν καλείται στην εθνική ομάδα η Μερτέκη, που για μένα ήταν η καλύτερη παίκτρια του τελικού, η MVP, αλλά και σαν πρώην ομοσπονδιακός σας λέω ότι η Μερτέκη έπρεπε να είναι στην εθνική ομάδα. Η Σαντορίνη έπαιζε από εκεί, πήρε 80% σέρβις του αντιπάλου και ανταποκρίθηκε άριστα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, στην καλύτερή της χρονιά".

-"Αυτό που έκανε ο Αμοιρίδης με το βόλεϊ γυναικών, είναι ένα θαύμα, αυτή η ομάδα πριν από 4 χρόνια δεν υπήρχε, έπαιζε τοπικό και σήμερα σηκώνει κύπελλο, θα πάρει και πρωταθλήματα. Μεγάλη υπόθεση ο Κώστας Αμοιρίδης, μακάρι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον".

Διαβάστε ακόμη...