Στα καλύτερα της καριέρας του

Από paok24.com:Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποτελούσε κι αποτελεί και παίκτη εγνωσμένης αξίας.
Πηγή: paok24.com
Στα καλύτερα της καριέρας του

Ωστόσο λίγοι οι τραυματισμοί, λίγο το μεγάλο ρόστερ της Μπενφίκα, συνέβαλλαν αρνητικά στο να έχει η καριέρα του φθίνουσα πορεία τα τελευταία δύο χρόνια. Την κατάσταση αυτή ωστόσο δεν άφησε ανεκμετάλλευτη ο ΠΑΟΚ, που το καλοκαίρι υπέγραψε το Σέρβο ως ελεύθερο με το κόστος να είναι πολύ μικρό. Από τη μία ο Δικέφαλος έπαιρνε έναν παίκτη, που αν του "έβγαινε" θα μπορούσε να τον πάρει στις πλάτες του κι από την άλλη ο Ζίβκοβιτς, που είδε τη μετακίνηση του στη Θεσσαλονίκη ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει το restart στην καριέρα του.

Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του με τα ασπρόμαυρα, αυτό κόντρα στην πρώην του ομάδα, τη Μπενφίκα, άρχισε να ξεδιπλώνει το περίσσιο ταλέντο και τις ικανότητές του.Είναι απόλυτα λογικό μέσα στη σεζόν να είχε τα σκαμπανεβάσματά του, όπως άλλωστε ολόκληρος ο φετινός ΠΑΟΚ. Ωστόσο το τελευταία διάστημα, παρουσιάζει το γνωστό καλό του πρόσωπο.

Έχει σκοράρει δις κόντρα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό με τη συμβολή και την επιρροή του να είναι καθοριστικές στο παιχνίδι της ομάδας. Ο Σέρβος διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται κι από τα νούμερα του. Τη φετινή σεζόν ως παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει βρει δίχτυα 12 φορές ενώ έχει ετοιμάσει άλλα 7 για τους συμπαίκτες του σε συνολικά 42 εμφανίσεις με το σύλλογο. Στην καλύτερη του χρονιά ως παίκτης της Παρτιζάν είχε σημειώσει τα ίδια τέρματα ενώ είχε μοιράσει 8 ασίστ. Βέβαια, το πρωτάθλημα εδώ είναι ιδιαίτερα πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο από αυτό της Σερβίας ενώ στον ΠΑΟΚ μετρά και εννέα εμφανίσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, σε Europa και Champions League.

Οι ασπρόμαυροι πέτυχαν "διάνα" με την απόκτηση του παίκτη και μάλιστα ως ελεύθερου με τον Ζίβκοβιτς να έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Η κλήση στην Εθνική ομάδα μετά από σχεδόν δύο χρόνια αποτέλεσε την επιβράβευση του ίδιου για τις εμφανίσεις του και πλέον μένει να παρακολουθήσουμε την περαιτέρω εξέλιξη του ποδοσφαιριστή, που 'δένεται" με συμβόλαιο στην Τούμπα ως τον Ιούνιο του 2022.

Διαβάστε ακόμη...